DESPERATE: SE Xperia X10 won't boot after flashing

Hello guys!

First of all, I am completely new to this kind o f technology... A friend of mine has suggested me to root my Xperia X10, so I could perform some updates (because SE stopped at 2.3.3 as far as I know)

So I did it, rooted it, installed xrecovery and installed the flash tool on my computer!

I dunno if this thread already exists, but I desperately searched the whole internet for a solution, but unfortunately, as noob as I am, I do not understand most of the things I have to do..

As I wanted to install the X10_SE_2.6.29_DualRecovery.ftf file with flahs tool, it all started... So I flashed this, followed the instructions and Flash Tool said I should allow debugging or something (What I did not understand because I already have...)
Then it made a reboot and now my mobile is stuck on the SE screen at the beginning..

Sometimes I can enter the xrecovery, and following some instruction on the internet I deleted first the full cache and then some other cache in the advanced settings..
I'v already recovered the whole system with a back-up I made a few days ago

I dunno what I have done wrong but I'm shure something went wrong and need heeeelp, please

yours faithfully Steven!

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by orau
2 hours ago
Last post by gilda46
3 hours ago
Last post by koby09
3 hours ago
Last post by berenice66
2 hours ago
Last post by tillman.malinda
1 hour ago
Last post by lowe.paxton
45 minutes ago
Last post by ratke.maia
2 hours ago
Last post by richmond37
4 hours ago
Last post by dana.cole
50 minutes ago
Last post by elouise.kuhn
2 hours ago
Last post by olabadie
3 hours ago