Soft Bricked my Device HELP!!!!

I own a ZTE Blade G 4.1.2 Android device , i recently installed a stock Belgium ROM from the ZTE official site .
I installed it straight from the phone it didnt require CWM , so I installed it straight from settings -> developer settings -> install update from SD Card . The installation went smoothly , i was very satisfied. I then rooted it. And then because i'm very smart of course , i decided that my speakers need a 'boost' so i downloaded an app called Beats Audio Installer . The app installed and then asked for a reboot. It rebooted and it's stuck on the ZTE Logo . From what i've heard i need to have a custom recovery so that i could do anything , which i don't . I can go in to the stock recovery fine , i tried installing the rom again from the stock one but it just says install /sdcard and then shuts off . Im guessing it's some sort of a verification process which this Rom isn't passing . Please Help , i'm a total noob at this.

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by cole.nico
1 hour ago
help pls
Started by dankunding
Last post by walton.corkery
2 hours ago
Last post by blanda.jacques
4 hours ago
Last post by lorna33
1 hour ago
Last post by fmueller
4 hours ago
Last post by ryan.cary
1 hour ago
Last post by austin.carter
2 hours ago
Last post by jammie.runolfsson
4 hours ago
Last post by kaylin13
1 hour ago
Last post by anita46
1 hour ago
Last post by torphy.blair
2 hours ago
Last post by eudora43
4 hours ago
Last post by gpredovic
4 hours ago